För dig och din rösts utveckling!

För dig och din rösts utveckling!


Du kan anmäla dig här!

Personal

Maria Brolin, lägerchef och sångcoach

Maria har flera års erfarenhet av ungdomsläger som lägerchef, ledare, sångcoach och koordinator. Maria har utbildning inom sång och musik och uppträder själv som sångerska runt om i Skaraborg. Maria är med i Inventums styrelse och jobbar även med Filmkollo och iFocus Studios.

Erik Linder, sångcoach

Erik har tidigare varit finalist i TV4:s Talang år 2009 och deltog även i Melodifestivalen år 2010. Erik har turnerat runtom i Sverige men även utomlands. Han har släppt fyra album och medverkat i ett flertal TV-program så som Bingolotto och Sommarkrysset. Erik har under de senare åren uppträtt på stora och små scener som artist, han är låtskrivare och driver skivbolag/produktionsbolag. Detta är Eriks tredje år som coach på Voice Camp.

Malin Andersson, sångcoach

Malin är Singer-songwriter och bosatt i London men kommer ursprungligen från Tibro. Hon frilansar som artist, driver sitt egna skivbolag och jobbar som sångcoach. Malin har en universitetsutbildning inom musik och ljudproduktion och har tidigare arbetat på en musikskola med elever i alla åldrar. I London har hon gått en certifierad sångcoachutbildning och har erfarenhet av framträdanden i både radio och TV.

Annie Karlevid, ledare

Annie har under flera års tid arbetat som ledare på Filmkollo och Voice Camp. Hon är med i Inventums styrelse och har arbetat med iFocus Studios under flera filminspelningar. Annie arbetar som barn- och ungdomsledare året om och har högskoleutbildning inom psykologi och informatik.

Jenny L. Wallin, ledare

Jenny är ordförande i Inventum som förutom att arrangera läger även arbetar för att starta upp projekt inom bland annat mänskliga rättigheter. Jenny har varit ledare på Filmkollo och Voice Camp sedan starten 2010 och arbetar också på iFocus Studios med deras filmproduktioner.