För dig och din rösts utveckling!

För dig och din rösts utveckling!


Du kan anmäla dig här!

Om oss

Voice Camp är ett sångläger som arrangeras av föreningen Inventum i samarbete med Sensus och iFocus Studios AB som bland annat har producerat ungdomsfilmerna ”Svart kung” och ”Älska mig”, regisserade av Ronnie Brolin. Inventum är en politiskt och religiöst obunden ideell förening och arrangerar även Filmkollo sedan 2010.

Vi är många som jobbar med Voice Camp och det finns alltid ledare på plats dygnet runt. Våra ansvariga ledare på plats har flera års erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Våra sångcoacher har bred erfarenhet av sång och musik samt att arbeta med ungdomar. Läs mer om vår personal.

Voice Camp

Voice Camp är ett roligt sångläger för ungdomar mellan 10 till 18 år, där deltagarna fördelas i grupper utifrån ålder. Inga tidigare kunskaper krävs och deltagarna kommer från hela Sverige. Huvudsaken är att du har ett intresse av att sjunga. 

Vi äter frukost runt klockan 09.00, lunch 12.00 och middag vid 18.00, samt mellanmål på eftermiddagen och kvällen.

När tiden finns och inga aktiviteter är inplanerade så finns det exempelvis sällskapsspel, fotboll, kubb, kortlek och mycket annat roligt att tillgå, förutom att umgås med de nya kompisarna.

Lokalerna stänger varje dag 23.00 vilket innebär att då ska alla deltagarna gå till sina rum och sova för att orka med morgondagen!

Lokalerna

Lägret äger rum i iFocus Studios lokaler i Främmestad, mitt i Västra Götaland. Fastigheten är belägen på landet cirka en timmes körväg från Göteborg. Nybyggda lokaler i en harmonisk och kreativ miljö där vi är omgivna av öppna landskap och skog, några kilometer från större landsvägar.

Mer info om vägbeskrivning och transfer från tåg hittar du här.

Sånglägret har plats för totalt 40 stycken deltagare per lägervecka. Deltagarna sover 4-6 personer i varje rum. Vi fördelar boendet utifrån kön till största möjliga mån. Meddela oss vid anmälan om ni finner det olämpligt att flickor och pojkar delar rum.

Försäkring

Samtliga deltagare är olycksfallsförsäkrade genom Sensus under sin vistelse på Voice Camp. Däremot finns ingen försäkring som täcker personliga tillhörigheter, borttappad mobil etc. Därför bör ni själva kontrollera vilken typ av försäkring ni har och vad som gäller vid eventuell skada eller skadegörelse. Läs mer om olycksfallsförsäkringen.

Drogfritt

Voice Camp och övriga läger som arrangeras av Inventum är helt drogfria, det är förbjudet att röka och snusa för såväl deltagare, gäster samt personal.

Anmälan

När ni anmält er så dyker det upp en sida med mer detaljerad information. Ett bekräftelsemail skickas till målsmans e-postadress och därefter ringer vi upp er och bekräftar platsen. Detta är dessutom ett tillfälle där vi kan svara på eventuella frågor.

Deltagaravgiften är 5 900 kronor och ska betalas inom 14 dagar till bankgirot: 423-7384. Det är också möjligt att delbetala vilket innebär att du betalar 1 900 kronor i samband med anmälan och 4 000 kronor senast 60 dagar innan lägret startar.

Har ni några funderingar eller frågor så tveka inte på att kontakta oss!

Vi har goda referenser som kan ges om det önskas, glöm inte heller att kolla filmerna från våra tidigare läger

Mer om föreningen

Om Inventum Personal

Bilder, filmklipp, utvärderingar

Tidigare år

Har du frågor?

Kontakta oss Frågor & svar